Μηχανογραφική
Υποστήριξη

Πωλήσεις και Service H/Y

H εταιρεία Εkkentro από το 1989 εξειδικεύεται στην πώληση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών τόσο της Apple ® όσο και PC.

Αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη πολλών εταιρειών στην Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα. Tόσο για την κάλυψη μηχανογραφικών αναγκών όσο και για την κάλυψη αναγκών σε αναλώσιμα και περιφερειακά.

Τεχνική υποστήριξη για Mac

Με άτομα ειδικά στην τεχνική υποστήριξη σε υπολογιστές της Apple ® καλύπτουμε κάθε ανάγκη, τόσο σε προβλήματα hardware όσο και σε προβλήματα λειτουργικού συστήματος macOS και software για Mac.

Όλη η γκάμα προϊόντων της Apple ®, όπως iMac, Mac Book Air, Mac Book Pro, iPhone, iPad, Apple Watch καθώς και περιφερειακών. Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική υποστήριξη Windows PC

Τεχνικοί ειδικοί σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows  ® καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τόσο σε προβλήματα hardware όσο και σε προβλήματα λειτουργικού συστήματος και software.

Καινούργιοι αλλά και Refurbished υπολογιστές, desktop η laptop, με εγγύηση. Επίσης καλύπτουμε την ανάγκη σας σε περιφερειακά αλλά και αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση τεχνική υποστήριξη.

Είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία από το 1989