Μηχανογραφική Υποστήριξη

Πωλήσεις και Service H/Y

H εταιρεία Εkkentro με δραστηριότητα από το 1989, από άτομα ειδικευμένα στην τεχνική υποστήριξη στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της μηχανογράφησης και για τα δύο λειτουργικά συστήματα, Apple Macintosh® και Microsoft Windows™ είναι σε θέση να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη στον τομέα της υποστήριξης.

Επίσης με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, μηχανών γραφείου και αναλώσιμων ειδών, παρέχει στην αγορά της Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη έναν από τους πιο ενημερωμένους καταλόγους προϊόντων.

Όλη η γκάμα προϊόντων της Apple, όπως iMac, Mac Book Air, Mac Book Pro, iPhone, iPad στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση τεχνική υποστήριξη.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακά και αναλώσιμα όπως DELL, HP, TOSHIBA, SONY, SAMSUNG, ACER, LG, PHILIPS για την άμεση κάλυψη όποιας ανάγκης μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Antivirus και Software όπως KASPERSKY, F-SECURE, BIT DEFENDER, ESET, ILLUSTRATOR, PHOTOSHOP, COREL DRAW, MS OFFICE, ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ για κάθε ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε λύση στην ανάγκη σας.